Nieuwbouw project

Nieuwbouw project Avenue 1895

Fase twee is begonnen! De bouw is in volle gang en rond Q2 2020 volgt de oplevering van 123 moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector.

Fase 2 gloednieuwe appartementen

Fase twee is begonnen! De bouw is in volle gang en rond Q2 2020 volgt de oplevering van 123 moderne nieuwbouwappartementen en maisonnettes in de vrije huursector. Deze zijn verdeeld over vier woonblokken – met ondergrondse parkeergarage – achter de oude ambachtsschool met de luxe lofts. Samen met de oudbouw vormt dit nieuwe complex een fraai geheel, met als centraal middelpunt een aantrekkelijke binnentuin. De appartementen zijn hoogwaardig van opzet, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig vlak. Exclusief wonen dus, met ook hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik én het voordeel van een eigen, vaste parkeerplek (per appartement) in de parkeergarage.

Duurzaam ontwikkeld

De appartementen variëren qua indeling en grootte: ze hebben één, twee of drie slaapkamers plus woonkamer en het woonoppervlak ligt tussen de circa 51 m2 en maar liefst 143 m2. Ook deze woningen worden duurzaam ontwikkeld en bijna helemaal woonklaar opgeleverd, dus inclusief luxe keuken en fraaie badkamer.

Nutsvoorzieningen en verzekeringen

Gefeliciteerd met de nieuwe woning! Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven, na het overlijden van een dierbare en een scheiding. In samenwerking met NMG Vastgoed ontzorgen wij jouw kosteloos met het aanvragen van de verplichte  nutsvoorzieningen en verzekeringen : stroom, gas, water en internet, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Wij hebben een simpel platform waar je alles in een keer kan regelen. Uiteraard kunnen we ook telefonisch alles voor je regelen.

 • Type woning

  Maisonnettes en appartementen
 • Plaats

  Arnhem
 • Aantal woningen

  123
Bij inbegrepen

Wat regelt Easy Nuts?

 • Stroom + gas
 • Internet
 • Water
 • Verzekeringen
 • Zonnepanelen

Regel alle nutsvoorzieningen met een druk op de knop ?