Nieuwbouw project

Nieuwbouw Mauritsstaete

transformatieproject Mauritsstaete I. Binnen dit project worden 6 moderne stadsappartementen ontwikkeld variërend van 47 tot 52 m2 met een ligging op EIGEN GROND en op steenworp afstand van het Centraal Station.

Mauritsweg 45

Aan de Mauritsweg 45 zal binnenkort gestart worden met de transformatie van een stijlvol herenhuis uit 1876 naar een kleinschalig appartementencomplex genaamd de Mauritsstaete I. Er zullen 6 moderne stadsappartementen worden gerealiseerd gelegen boven een hippe winkelruimte. De nadruk komt te liggen op een hoog afwerkingsniveau aan de binnenzijde en uiteraard zal de prachtige authentieke gevel niet verloren gaan. De appartementen kunnen naar eigen smaak afgewerkt worden qua type vloer en kleurkeuze voor de wanden en plafonds.

Qua locatie kun je je geen betere plek wensen. Het bruisende stadscentrum ligt letterlijk aan je voeten en het Centraal Station bevindt zich op slechts 2 minuten fietsafstand. Het pand grenst direct aan de groene boomrijke Westersingel die onderdeel uitmaakt van een Beschermd Stadsgezicht. Aan de achterzijde van het pand kunnen de toekomstige bewoners gebruik maken van een gemeenschappelijke zeer diepe binnentuin. Ondanks de stadse ligging kun je hier heerlijk tot rust komen.

Rotterdamse Nieuwe

Rotterdamse Nieuwe is een label van MAARTENMakelaardij dat turn-key woningen aanbiedt die nog niet eerder in de nieuwe staat zijn bewoond. Hierbij gaat het om transformatie- en nieuwbouwwoningen. Een gloednieuwe dus! Hierdoor heb je de garantie dat je écht de eerste bewoner bent. En uiteraard met een nieuw energielabel, de nodige garanties vanuit de aannemer en zelfs een aanbieding voor je energiecontract. Daarnaast is klussen niet nodig, dus zonder moeite kun je sneller genieten van je nieuwe thuis en natuurlijk van Rotterdam!

Nutsvoorzieningen en verzekeringen

Gefeliciteerd met de nieuwe woning! Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven, na het overlijden van een dierbare en een scheiding. In samenwerking met Rotterdamse Nieuwe  ontzorgen wij jouw kosteloos met het aanvragen van de verplichte  nutsvoorzieningen en verzekeringen : stroom, gas, water en internet, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Wij hebben een simpel platform waar je alles in een keer kan regelen. Uiteraard kunnen we ook telefonisch alles voor je regelen.

 • Type woning

  appartementen
 • Plaats

  Rotterdam Centrum
 • Aantal woningen

  6
Bij inbegrepen

Wat regelt Easy Nuts?

 • Stroom + gas
 • Internet
 • Water
 • Verzekeringen
 • Zonnepanelen

Regel alle nutsvoorzieningen met een druk op de knop ?