Nutsvoorzieningen voor Immokantoren

Word Partner!

Wil je als Immokantoor toegevoegde waarde leveren aan je klanten die verhuizen. Eenvoudig nutsvoorzieningen aansluiten op een innovatief platform zoals stroom, gas, internet, mobiel, brandverzekeringen, water.
  • Platform in meerdere talen
  • Gratis inspectie app
  • Hoge vergoedingen
Easy Nuts platform

Online Vergelijker met een gratis Inspectie app

Wij helpen mensen die binnen Belgie verhuizen met het aansluiten van hun nutsvoorzieningen zoals telecom, water en energieproducten. Easy Nuts adviseert u welk product het beste bij u past.
9,2

Klantenwaardering

Klanten waarderen ons met meer dan een 9 voor onze dienstverlening.

174

Partners

Inmiddels hebben zich vele partners aangemeld om gebruikt te maken van.

12

Leveranciers

Wij werken samen met vele betrouwbare leveranciers in Nederland.

Immokantoren

Als de woning verhuurt of verkocht is dienen de nutsvoorzieningen geregeld te worden voor huurder of verkoper. Op ons platform kunt u snel en eenvoudig alles regelen zoals energie, internet, water en mobiel. U ontvangt een vergoeding per product per klant.

Relocation bureau

Wij zijn specialist in expats te ontzorgen met de nutsvoorzieningen in alle talen. Op ons platform kunt u snel en eenvoudig alles regelen. U krijgt een vergoeding per product per klant.

Verhuis jouw klant?

Wij helpen jouw klant met alle contracten zoals: energie, internet, tv, mobiel, verzekeringen.

Woning corporatie

Als je de woning verhuurt regelen wij de nutsvoorzieningen voor de nieuwe huurder. De nieuwe huurder krijgt een bespaar-box twv 85 euro om meer energie te kunnen besparen. Wij houden de huurder op de hoogte met bespaartips.

Verhuurmakelaars

Als je een nieuwe woning verhuurt is de nieuwe bewoner verplicht energie en water te regelen. Eenvoudig regelen via Easy Nuts platform en nog betaald krijgen ook.

Financieel Dienstverleners

U geeft een hypotheekadvies en verteld de klant ook de waarheid over geld. Regel meteen de nutsvoorzieningen voor de klant en genereer een Duurzaamheids rapport.

Review Immokantoor

“De App van Easy Nuts tilt ons bedrijf naar een hoger niveau”

Lees meer reviews op KiyOh.nl!
Ook samenwerken

Deze partners gingen u voor!

Wij werken samen met een geselecteerd aantal aanbieders die zich individueel allemaal onderscheiden in hun markt.
Blijf op de hoogte!

Word in enkele stappen
partner van Easy Nuts

1

Meld je aan

Meld je als partner via onze website of info@easynuts.be Wij werken uitsluitend met Immokantoren, Relocation Bureaus en Financiële Dienstverleners.

2

Ontvang de bevestiging

We nemen binnen 24 uur contact op om alles uit te leggen over onze handige dienstverlening. We sturen de voorwaarde en portal per e-mail. Inspectie app is kosteloos aan te vragen.

3

Op gesprek bij Easy Nuts

Nieuwe dingen moeten altijd goed worden geïmplementeerd binnen de uw kantoor. Wij komen altijd op afspraak om de inspectie app en platform uit te leggen aan alle medewerkers.

4

Log in op onze App

Na het tekenen van de overeenkomst bent je geheel operationeel om de aanvragen voor nutsvoorzieningen in te schieten. Je kan meteen inspecties uitvoeren voor nieuwe bewoners.

Geheel kosteloos

Word partner bij Easy Nuts

Wil je als Immokantoor meer digitalisering en toegevoegde waarde leveren aan je klanten die verhuizen. Eenvoudig nutsvoorzieningen aansluiten op een innovatief platform zoals stroom, gas, internet, mobiel, brandverzekeringen en water? Meld je dan aan als partner via de onderstaande button.